Wednesday, 25 July 2012

Tak lama lagi aku berbisness online !


.Xoxo !

Jangan jeles oke ? 

Sebab apa nak jeles ? Alah sah tak baca title tu kan ? Pi baca cepat ! hahaha:)

Ohyeaaa ! yana akan berbisnes nanti ada orang yang kena beli dengan paksaan nanti , siap laa korang , hahaha:)

Bisness apa yang Yana nak buat ney , ahaaa , di situ persoalan korang kan ? Ohyaaa , bisnes ney kecil kecilan sahaja , murah dan boleh diguna setiap kali keluar , terutamanya orang perempuan , hiihih:)

Agak - agak korang apa yaa ? Tu dah ada klu daa tuu :) Hehehe .

Alah laki tak pakai pun benda ney , perempuan sahaja , tidak kira laa tua ke muda ker , haha;) Tapi lelaki boleh beli jugak , ahaaa , "Beli nak buat paa?" ahaaa , boleh bagi dekat gelpreng korang atau mak atau nenek atau siapa-siapa sahaja laa yang bergelar perempuan , haha:)

Oke Yana akan jual ....

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sabar oke ? Sabar !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sikit jer lagi perjalanan kita ok ? dah musafir lama ker ? haha:)
|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
|
|
||
|
|
||
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|

KERONGSANG COMEL !!!

LF : Tu laaa Yana cakap lelaki takkan pakai benda ney , hahaha . Gambar akan diupload kemudia key , Yana akan upload di blog pertama key , jadi follow laa kedua-dua blog Yana eh ? Yana akan follow balek dengan kedua-dua blog ney punya laa ! Dont worry babe !!

K,Bye !!
*Main laa highlight hitam Yana tuu* hahaha..

✎Thankyouu sudi Baca ✿ LIKE dan KOMEN tau ! Yana akan balas balik ! ✔

2 comments:

Cik Bunny said...

good luck =)

bb_nona said...

whoaa! hehe..slmt berrbissness k..hhee..
LOVE PINK too