Thursday, 16 August 2012

Yana dah pakai Washed Denim !


Hye semua !:))

Yana punya blog dah berubah , kan ? Korang perasan tak ?

Heeeee ! 

Okay kali ni Yana pakai template :

WASHED DENIM

korang pakai template apa ? Ce komen . Nanti Yana komen blog korang balik okay!:) 

Thanks kepada yang sudi komen blog yang baru diedit ni:)) weheeee ~
Note Pink LF : Raya lagi 2 hari , dah beli baju raya ke belum ? Hasrat Yana tercapai jugak tau nak beli tema
colour pink ni , korang punya tema pulak colour apa ? Share di sini tau ! Terima kasih rakan rakan sekalian , Thanks juga kepada yang sudi follow Yana , Yana nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri , dan Maaf Zahir Batin , kalau ada salah dan silap yang membuatkan korang semua tersinggung ya!:')

Okay , babai . . .


✎Thankyouu sudi Baca ✿ LIKE dan KOMEN tau ! Yana akan balas balik ! ✔

4 comments:

Nur Syakirah said...

Iera pon pakai washed denim . Boleh terjah sambil join ga Iera eh :D

http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/

Nur Syakirah said...

Iera pon pakai washed denim . Boleh terjah sambil join ga Iera eh :D

http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/

Crafty Nieya said...

woahaa ! cantik2 ! kemas sangat ! sukee <3 :)

Dahlia Amirudin said...

Blog sangat cantik :D dahlia raya tahun ni tema warna hitam ;D