Friday, 19 October 2012

"Saya nak menang doodle"

.Xoxo ~!

Hye. Harini mood nk join segmen dan contest dan pelbagai nya laa . Haa kira angin baik la katakan , padahal blog first dh berhabuk dah , sebab dh lama tk ber-update . Maklum laa ada dua blog ni kan , kena lah peka sikit . hikhik . Anyway Yana nk join satu segmen yg best ni taw, so sebaiknya awk semua join sekali tau.. sebelum join Yana tengok dudel yg dihasilkan oleh tuan segmen , dan tetiba rasa hati berbunga bunga nak nak dodol tu , hikhik , sbb comey sangat .! *amboi kemain mukadimah mak jemah , panjang nya ! hekhek*

Banner :

sila click pada banner untuk join !
Ahaaa , dekat banner tuu pun dh tertera dudel cumehhh tuu an ? So , jom ah join ! ^^

SYARAT ? Ohh dah buat semua tuu , senang sangat tahuk ! heee . 
Pengelike page Azzah yg ke : 387
Followers blog Azzah yg ke : 2713 

haaa , meyh nak terangkan lagi kenapa Yana nak dudel tuu ..

Ayat spontan pun cukup lah kot eh ? hahakks

Yana nak doodle dari Azzah kerana Yana tertarik dengan doodle karya Azzah laa . heeee , Yana harap cik Azzah yang comey lagi cun boleh sedekah doodle kat Yana . Almaklumlaa kan.. Nak lukis tapi tadekk bakat mcm cik Azzah yang cunn lagi kiut ni enn . So , sedekah sedekah lah sikit . hahaha .. Doodle pesen mcm mana pun takpe , asalkan comey mcm Yana dan mcm Azzah udah leee . hakhak ! *k,Yana perasan*

Errr ? Ada ciri ciri nak menang ke tidak neh ? Haaa yg tuu bergantung pada rezeki masing masing la kan.. Alamaknyerr kalau menang , alhamdulillah lahh , eheeeee <3 <3 

Due Date : 31 October 2020 2012 *kalau tunggu 2020 alamaknyeee berjanggut-misai lh Yana* hakhak

Join cepat nahh ! 

Toq toq toq , 2 orang yang Yana pilih ni memang dijemput join :

http://akmaluv90.blogspot.com/
http://ohsemgirlhere.blogspot.com/

Note L.F : So , kalau anda berdua diatas rasa tertarik dan menarik dan ditarik , sila join yehh ! Sebab Yana nak kita beramai ramai memperolehi doodle bersama sama , hihikk .

Paipaii..


✎Thankyouu sudi Baca ✿ LIKE dan KOMEN tau ! Yana akan balas balik ! ✔

2 comments:

Nasuha said...

Selamat bersegman dik :)

Azzah said...

thanx dear join..gud luck,insyaallah ada rezeki dapat doodle..