Wednesday, 14 November 2012

Contest : TOP BEST PHOTOS 2012


.xoxo !

Hi. Harini Yana nak join satu Contest dan Yana harap Yana boleh menang ! heee . *muka segar*


Click le Banner kalau nk join :)

✔✔✔✔✔ SYARAT ? Semua dah beresssss dear , heeee :) ✔✔✔✔✔

Nah gambar Yang Yana pertaruhkan ! *muka sugarburger*ahaha . Bajett betul. haha..


Ni gambar my sistaa , opkoz lahh photographer dia , Yana ! heeee . Ni candid sebenarnya , waktu dia tak perasan , Yana terus tangkap . heee . Cantik kan pemandangan semua ? heee .Jap ! Yana ada pertaruh kan lagi gambar tau , heeee . 

Kali ini , gambar Yana pulak ! heee . Nak tahu siapa yang tangkap gambar neh ? Opkoz laa my sistaaa yg diatas nehh , haha . Ni gambar kedua yang dipertaruhkan pulak :) *aceeehh,,macam main gasing lak taruh bertaruh ney, haha*


Ni laaa gambarnya ! Tatttttadaaaaaa , hikhik ^_^ Sebenarnya background dia cantik jugak , cuma nk bg cun , Yana kaburkan , hahaha . Haaa , jom tengok gambar ketiga pulak , Gambar Yana jugak . haha .

Tatttaraaaaa :


Heee , ni gambar ketiga ! :) Heeee , photographer dia siapa ? Of course lahh my sistaa lagi , hahaha ! Dan ni gambar ke-4 , gambar my sistaaa yg ke-last ni okay ! heheeeee .


Taraaaa , ni gambo last , my sistaaaa .heeee . Yg ni bkn Yana yg jd photographer uolls , yang ni my sistaa yg kedua yg snapperr ,hahaha. tudiaa .

Watermark dah ada okay , hahaha :)

Eh , ada rezeki tak eh ? Harap harap ada rezeki nak menang , Aminn ^_^

Note LF : Yana harapkan uolls *bajakk haih* Yana harap ada rezeki nak dapat dress tuu , haha , Aweseomeeee sangat tauu ! Doakan Yana tauu ! You pray for me ? Ohmaiii , thanks darl . Nah love untuk uolls ---> ♥ <--- aipp ! Jangan berebut rebut ! hoho . Anyway , Wish me luck and pray for me to be the lucky one ^_^ heee . Okay , now , take all my love --> ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ <-- Banyak ? Ambil laa , heee ♥

Mission complete ! Doneee ✔

Kpaipaiii , Assalamualaikum :)


✎Thankyouu sudi Baca ✿ LIKE dan KOMEN tau ! Yana akan balas balik ! ✔

7 comments:

BALQIS HARYANI said...

Thanks join , gudluck and follow sini!

PMR candidates 2013 said...

jemput join ;)

http://babyblueheartpink.blogspot.com/2012/11/segmen-cuti-sekolah.html

The Star said...

good luck !

Eikyen said...

gudluck . kite pown join jgak :)

http://allabouteikyen.blogspot.com/2012/11/contest-top-best-photos-2012.html

I am Me said...

good luck yer! sy join jugak!:D
http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2012/11/contest-top-best-photos-2012.html

Nnajwa waa said...

najwa join jugak :)))
http://augustandmarch167.blogspot.com/2012/11/contest-top-best-photos-2012.html

nur amirah said...

http://tintaadindanuramirah.blogspot.com/2012/11/top-best-photos-2012-by-balqis-haryani.html