Thursday, 19 July 2012

YANA SUKA BLOG CIK BUNNY !!!


.Xoxo !

Hye , Yana suka sangat dekat blog Cik Bunny sebab , blog beliau , sangatlahh simple . tuan blog juga comel..
Tak rugi oo kita ke blog Cik Bunny , bukan setakat blog jer simple , orang dia pun simple jer . Peramah juga tau ! haaa ! Tak semua tau yang peramah dalam hal blogger , tambah-tambah bila sorang blogger tu dah femes-emes..dan mencapai tahap beriban follower kan ? Belum tentu kita punya komen di-balas dengan ramah mesra balik tau ! Ahaaa , tapi Cik Bunny ney lain siket ! hiyakk ! 

Cik Bunny jugak seorang yang rajin menyediakan TIPS ! Semua tips yang diberikan oleh beliau amat berguna !! Yeah ! Ini laa yang Yana suka !! , tapi ! Kalau blog Cik Bunny Highlight colour-colour lagi seronok tau ! hahaha , bukan apa , sebab Yana suka main highlight bewarna dekat blog orang , hihi!^^v

Cik Bunny yang comey ney pun ada sediakan TUTORIALS tau ? Nak tahu tak tutorial apa ? Tutorial mengenai tudung atau hijab laa eh ? Serius , Cik Bunny kita ney sangat pandai menggayakan fesyen , tak macam Yana , simple yang amat ! hahaha . Kalau Yana make-up pun , pakai bedak jer , haha:)


Ni laaa Cik Bunny kita yang agak comell !!!^^v

Jom laaa ramai-ramai kita terjah blog Cik Bunny yang penuh dengan followers comel lote tuu , haha . Yana dah follow Cik Bunny menggunakan kedua-dua blog Yana tau !

BLOG PERTAMA YANA 
dan
BLOG KEDUA YANA (yang ney laa , haha)

KORANG NAK TAHU BLOG CIK BUNNY KAN ? HEE ~!

SEPAK SINI !!!!

LF :  hello , kalau korang dah follow sana , jangan laaa lupa follow kat sini jugak tau ! hihihi . Terima kasih semua sebab sudi melayan Yana di sini ! Thanks to all Liyluvers yang sudi follow Yana di kedua-dua blogYana .ehhehe^^v

Kbai!



✎Thankyouu sudi Baca ✿ LIKE dan KOMEN tau ! Yana akan balas balik ! ✔

3 comments:

Cik Bunny said...

dah letak. thanks dan Salam Ramadhan =)

Liyana Fauzi said...

@Cik Bunny THANKS JUGAK !!! PLEASURE^^V

NinaAz said...

Salam kenal bloggers. Jemput join GA nina yea sis ♥