Friday, 19 October 2012

'UPKAN FOLLOWERS SECARA MENDADAK'

.Xoxo ~!

Hye.  Harini berbesar kepala hati nk join segmen untuk menambahkan followers :)
So, tanpa membazirkan jam waktu masa , jom tengok terus apa yg sepatutnya :)

TO : AIDA [PENGANJUR SEGMEN]
Segala Syarat Yana dah lakukan dengan baik , so harap tiada masalah , just wait and see , hikhik ^^,

Banner :

Click le Cute banner diatas ** Comel Rilakkuma tuu :*

So , buat masa ni follower ku baru banyak ini :

*Screen Capture*

Nah ! Besar gedebakk tuu ! heee , ada 34 baruk ! heeee , bukan beruk kay =3

2 orang ini di - TAG :

http://akmaluv90.blogspot.com/
http://ohsemgirlhere.blogspot.com/

Korang lagiikkk ! hehekk..

Note L.F : Peaceee... Hope ada orang singgah blog kodok sekodok kodok ni , hikhik , kalau tak selesa , bilang ama wa okey ! heee . cakap indon pulak dahh , apapun , happy happy je kat blog yg tak comel ni okey , weee ! wa minta maaf sama lu olang kalau tk suka wa tag tag bagai okeng , heeee . tapi wa suka lu semua join , lu semua dapat faedah jgk , hehe , sapot menyapot kan amalan mulia , ngeee ..

paipaii !


✎Thankyouu sudi Baca ✿ LIKE dan KOMEN tau ! Yana akan balas balik ! ✔

1 comment:

deno said...

wah... nanti mesi naik folloer nanti :)t